zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Pozvánka na 6. ročník charitativní Harfaride: Praha-Drážďany (a zpět) 24. června 2023

CyklistikaCharitativní účelyVýlety

Roztočte s námi opět nohy na silničkách pro dobrou věc! Letos se jede již 6. ročník akce HARFARIDE, který pomáhá potřebným. Letos se pojedou 2 trasy, 180 km a 360 km. Srdečně vás zveme v zastoupení Tomáše Slavaty, potažmo TJ VS Tábor, z.s., jimž poputují vybrané prostředky.

Pozvánka na 6. ročník charitativní Harfaride: Praha-Drážďany (a zpět) 24. června 2023

termín harfaride: 24. června 2023

jak to celé začalo?

  • HARFARIDE z Prahy do Drážďan a zpět má kořeny v roce 2018, kdy jsme ji uspořádali spontánně jako "rozlučku" s cyklistickou sezónou. Již v prvním roce jsme jízdu pojali charitativně a peníze, které jsme vybrali na startovném, pomohly malým cyklistům z dětského domova
  • V ročníku 2019 finanční příspěvek podpořil handicapovaného sportovce Marka Moflára, aby si mohl splnit svůj triatlonový sen.
  • Ročník 2020 pak přispěl dětskému domovu v Liběchově na nová kola.
  • Rekordní účast na poslední Harfaride, kterou jsme jeli 26. června 2021 v téměr 40 členném balíku, dala dohromady téměř 60 000 Kč! Tomáš Slavata se připojil s další částkou a završil ji na 70 000 Kč. A my přidali také na celkových 80 000 Kč, které jsme odeslali na účet Znesnáze21 pro podprou obcí na jižní Moravě zasažených ničivým tornádem.​​ O rekordním ročníku se dočtete v tomto článku.
  • Loni jsme jeli opět na podporu projektů Tomáše Slavaty, které jsou určeny znevýhodněným dětem a s Tomášem jsme si plácli i na zaštítění celého projektu. Loni jsme dali společně dohromady přes 50 000 Kč.

společně pomůžeme potřebným DĚTEM

Cesta dětí z dětského domova na kole až k Baltu, triatlonová tour pro děti z dětských domovů, konkrétní pomoc ve formě vybavení a mnoho dalšího. Projektů, které filantrop Tomáš Slavata pro děti realizuje je opravdu mnoho. A na všechny je třeba peněz, které opět svou účastní na HARFARIDE věnujete! 

Mohlo by vás zajímat, že... Mezinárodní olympijský výbor Tomášovi Slavatovi v roce 2011 udělil cenu s názvem Sport a společenská odpovědnost. Je nejmladším nositelem tohoto ocenění na světě. Zařadil se tak po bok hokejisty Jaromíra Jágra, jehož o rok dříve MOV ocenil jako vzor pro mládež. O filantropii Tomáše, jeho aktivitách a možnostech pomoci znevýhodněným dětem se dozvíte na jeho webu

Provozní náklady, jako servisní auta a doprovod, náhradní materiál zajišťujeme my.  Doprovodné vozy zapůjčuje firma Mercedes Benz Vans Česká republika a Tomáš Slavata osobně se svým supertruckem vlasní výroby :-)

1. TRASA: PRAHA - DRÁŽĎANY (CCA 180 KM)

Odjezd od prodejny HARFASPORT 24. 6. 2023 v 7:30

Chcete si užít pohodouvou jízdu v balíku? Vyrazte s námi! 
V Drážďanech popojedeme zajištěným autobusem na vinici, kde se můžete těšit na příjemné posezení a pohoštění spojené s degustací vín v milém rodinném podniku. Zpět do Prahy vás dovezeme autobusem a vaše silnička se sveze našimi doprovodnými vozy Mercedes. 

2. TRASA: PRAHA - DRÁŽĎANY - PRAHA (CCA 360 KM) 

Odjezd od prodejny HARFASPORT 24. 6. 2023 v 6:00

Chcete zažít opravu dlouhý švih? Vydejte se s námi z Drážďan zase zpět do Prahy a chytněte tuto trochu extrémní výzvu pevně do řidítek. Vyjíždíme za svítání a vracíme se lehce po setmění :-)

STARTOVNÉ ANEB FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK PRO DOBROU VĚC

Účástníci jízdy platí startovné, jehož 100 % jde na projekty Tomáše Slavaty pro znevýhodněné děti (TJ VS Tábor, z.s.).

STARTOVNÉ: 1 500 Kč

Přihlášku proveďte, prosíme, v našem rezervačním formuláři, kde si zvolíte jednu z tras.

PŘIHLÁSIT SE

Platbu starovného, které jde v plné výši na charitatnivní projekt proveďte převodem přímo na účet TJ VS Tábor, z.s.

Číslo účtu: 269572474/0300
Variabilní symbol: 18
Do poznámky uveďte vaše jméno. 

V případě dotazů k akci, přihlášce či dalších informací napiště Lence na: krizova@harfasport.cz

vyrazte s námi na harafaride, stojí to za to!

  • Odnesete si jedinečný zážitek z jízdy v pelotonu po trase podél Labe, která nabízí krásná panoramata. Těšit se můžete na soutěsky v Národním parku České Švýcarsko, dále na lázeňské městečko Bad Schandau v Saském Švýcarsku a další malebná místa.
  • Užijete si cyklistickou výzvu v podobě 180 km nebo 360 km v sedle ve společnosti cyklistických nadšenců.
  • Popoříte  charitativní projekt!

PRAKTICKÉ INFORMACE K JÍZDĚ

  • Pro odložení osobní výbavy vám bude ráno k dispozici naše prodejna. S každým pelotonem pojede jeden průvodce po trase a doprovodné vozidlo se servisní podporou, které bude na tým čekat na domluvených zstávkách. Náhradní oblečení, svačinu, nápoje aj. naložíme do doprovodného vozidla a pojedeme nalehko! 
  • Provozní náklady jako odvoz kol a případný servis hradí HARFASPORT. 
  • Povinná je cyklistická přilba a pro účastníky 2. trasy také světla na kolo. 

CYKLISTICKÝ DRES HARFA RIDE

Zakoupit si můžete pánský i dámský cyklo dres Praha-Drážďany od výrobce Bioracer, a to za speciální cenu! Dresy značky Bioracer oblékají profesionální cyklisté či triatlonisté.

Objednávky dresu HARFARIDE směřujte do 31. 5. 2023 Lence: krizova@harfasport.cz.  

CENA DRESU: 1 200 Kč

Platba dresu: při převzetí ráno 24. 6. 2023 před HARFA RIDE na prodejně kartou či hotově.

Podobné články