zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Lyžařský kemp v rakouském Söldenu

SjezdovkyTestování

Patříte mezi lyžařské nadšence, kteří se už nemohou dočkat sněhu a první lyžovačky? Vyrazte za prvním sněhem do rakouských Alp, kde se můžete těšit na nejlepší lyžařské podmínky široko daleko. Pojďte se s námi rozjezdit již na začátku listopadu!

Lyžařský kemp v rakouském Söldenu

Lyžařský kemp Sölden 9. – 12. 11. 2023

Nachystat lyže, zabalit výbavu a můžete vyrazit. O vše ostatní se postaráme my a profesionální instruktoři lyžování. Tak jednoduché to je vyrazit na začátku sezóny pořádně provětrat lyže a zdokonalit se v lyžařské technice v krásném prostředí rakouského Söldenu, na které vás zveme v zastoupení Snowcamps, z. s.

Termín lyžařského kempu je hned týden po prvním závodu Světového poháru a kvalita podmínek je tak zaručena.

Třídenní kemp v rakouském Söldenu je zaměřen na zdokonalení vaší lyžařské techniky

Lyžování bude probíhat v malých skupinách s předními českými instruktory, kteří vám představí současné trendy a v případě dobrých sněhových podmínek vás zasvětí i do základů lyžování mimo upravené sjezdovky.

V případě většího zájmu máte i možnost vyzkoušet jízdu v obřím slalomu, který pro vás na mírné trati mohou instruktoři postavit.

Součástí kempu je i natáčení a video analýza vašeho lyžování a večerní program věnovaný technice lyžování i vybavení.

Ubytování je zajištěno v penzionu Haus Ulrich ve dvoulůžkových pokojích se snídaní.

Program lyžařského kempu

1. den – čtvrtek 9. 11. 2023

 Příjezd, ubytování, zahájení kempu.

2. den – pátek 10. 11. 2023

 Lyžování s předními instruktory 4 - 5 hodin denně. Video analýza vašeho lyžování.  Večerní přednáška.

3. den – sobota 11. 11. 2023

 Lyžování s předními instruktory 4 - 5 hodin denně. Video analýza vašeho lyžování.

4. den – neděle 12. 11. 2023

 Lyžování s předními instruktory 4 - 5 hodin denně. Odjezd v odpoledních hodinách.

 

Instruktoři lyžařského kempu

Štěpán Koudela

Majitel lyžařské školy Snowlines Sölden, instruktor lyžování a snowboardingu, držitel licencí Schiführer, Staatlich geprüfte Schilehrer a nejvyšší mezinárodní licence ISIA  Card, lektor APUL. Štěpán má zkušenosti z Rakouska, Chile, Argentiny a Islandu.

Ondřej Novák

Zakladatel projektu Skiwithme.cz, instruktor lyžování a telemarku, trenér alpských disciplín, držitel nejvyšší mezinárodní licence ISIA Card, zástupce šéfredaktora časopisu SNOW, lektor APUL. Ondřej má zkušenosti z Rakouska, Austrálie, Švýcarska, Jižní Koreji a Bulharska.

A další skvělí instruktoři lyžování dle počtu přihlášených účastníků kempu.

 

Cena a rezervace

Cena kempu je 8 490,- Kč

Cena zahrnuje tři dny lyžování s předními českými instruktory, video analýzu vašeho lyžování profesionálních programech Dartfish a Coach´s Eye, večerní program, dárek.

V ceně není zahrnuta doprava, strava, permanentka, pojištění a ubytování v zajištěném Haus Ulrich (platba na místě v penzionu).  
Cena ubytování při dvou osobách na pokoji včetně snídaně a pobytové taxy je 64 Euro za noc.

Rezervace na kemp probíhá on-line v našem rezervačním systému a počet míst je omezen. Po přihlášení je třeba kemp zaplatit, odkaz pro on-line platbu vám přijde v potvrzovacím emailu po provedení rezervace.

Minimální počet účastníků lyžařského kempu jsou 4 osoby.

Fotografie z kempu najdete v naší galerii.

PŘIHLÁŠKA NA KEMP 

 

NÁŠ DALŠÍ TIP!

Chystáte se letos vybrat nové sjezdové lyže? Připravili jsme pro vás testování sjezdových lyží v Söldenu od předních světových značek ve stejném termínu jako je kemp. V pátek a v sobotu 10. a 11. 11. 2023. Během kempu si tedy můžete i otestovat  novinky této sezóny, s výběrem těch nejvhodnějších lyží vám na místě poradíme.

DETAILY O TESTOVÁNÍ LYŽÍ 

 

Podobné články