zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Testování sjezdových lyží v Söldenu

Testování

Chystáte se letos vybrat nové lyže? Připravili jsme pro vás testování sjezdových lyží od předních světových značek již na začátku listopadu, abyste si je předem vyzkoušeli, s výběrem těch nejvhodnějších lyží vám na místě poradíme.

Testování sjezdových lyží v Söldenu

Testování sjezdových lyží v Söldenu 10. – 11. 11. 2023


 

Jak probíhal letoěšní test sjezdových lyží v Söldenu?

 


 

Nejlepší sněhové podmínky jsou na začátku listopadu v rakouském Söldenu, kam jsme se rozhodli testování sjezdových lyží umístit. Týden před testováním se zde pojede první závod Světového poháru na lyžích a kde by tedy měly být lepší sněhové podmínky, než právě tady?

Testování proběhne u spodní stanice lanovky v Söldenu, zázemí testu bude v teple, uvnitř hlavní tribuny. Přímo před tribunou je parkoviště a dá se vyjet autem až k ní.

Na co se můžete těšit?

Přivezeme vám všechny značky sjezdových lyží, které najdete v naší nabídce: Stöckli, Atomic, Salomon, Rossignol, Dynastar, Kessler a Head.

Detaily testu

Testování bude probíhat v pátek 10. 11. a v sobotu 11. 11. 2023 vždy od 9:00 do 16:00 hodin.

Můžete si sami vybrat, zda budete chtít testovat jeden den či oba dny.

AKTUÁLNĚ JSME PŘIDALI JEŠTĚ JEDEN TERMÍN, A TO ČTVRTEK 9. 11. ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 490 KČ. 

Přihlášení a rezervace

Přihlášení na testování lyží probíhá v našem rezervačním systému a je kapacitně omezené. Po přihlášení je třeba uhradit poplatek za test, který vám vrátíme při koupi lyží ve formě CASHBACKU zpět. Tato nabídka platí na lyže zakoupené do konce ledna 2024 pro všechny účastníky testování.

Odkaz pro on-line platbu Vám přijde v potvrzovacím emailu po provedení rezervace.

Cena za 1 den testování je 990 Kč.

Cena za 2 dny testování je 1 490 Kč.

Cena zahrnuje neomezené testování lyží po celý den a profesionální servis lyží.

Cena nezahrnuje dopravu, permanentku a ubytování. S ubytováním vám však rádi pomůžeme a doporučíme osvědčená a dostupná místa, mezi kterými je například HAUS ULRICH, ve kterém je cena 64 Euro za noc se snídaní včetně pobytové taxy. 

Přihlásit se na pátek 10. 11. 2023

Přihlásit se na sobotu 11. 11. 2023

Přihlásit se na oba dny 10. – 11. 11. 2023

V případě jakýchkoliv dotazů k testování sjezdových lyží v Söldenu piště Lence na krizova@harfasport.cz.

Náš další tip!

Pojďte se s námi rozjezdit již na začátku listopadu na čtyřdenní lyžařský kemp taktéž v Söldenu ve stejném termínu, a to 9. - 12. 11. 2023.

Lyžování bude probíhat v malých skupinách s předními českými instruktory, kteří vám představí současné trendy a v případě dobrých sněhových podmínek vás zasvětí i do základů lyžování mimo upravené sjezdovky.

Testování bude možné i v průběhu kempu.

PODROBNOSTI O KEMPU

Podobné články