zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Atomic Redster X: Poznejte horkou novinku na poli univerzálních lyží

Produktové novinkySjezdovky

Lyže Atomic Redster X si oblíbily lyžařské ikony jako Benni a Marlies Raichovi. Abyste si jízdu užili naplno, nemusíte však patřit mezi světovou špičku – tato řada je tu pro každého, kdo se chce na lyžích především bavit a střídat dlouhé a krátké oblouky.

Atomic Redster X: Poznejte horkou novinku na poli univerzálních lyží

Ambasadory řady jsou Benjamin a Marlies Raichovi

Když máte na kontě přes 70 vítězství ve Světovém poháru jako manželský pár Benjamin a Marlies Raichovi, k tomu se pyšníte medailemi z olympijských her i mistrovství světa – je jasné, že co se vybavení týče, nespokojíte se jen tak s něčím.

A právě tyto lyžařské legendy sázejí na zbrusu nové lyže Atomic Redster X. Proč?

  • Jsou totiž úžasně univerzální. Rychlé. Perfektně ovladatelné. Spolehlivé. Jsou to jedny z nejpovedenějších všestranných lyží na trhu.

Redster X spojuje to nejlepší ze slalomek a obřaček

 

Na řadě Redster X je zcela unikátní, že zfleku zajedete klasický i obří slalom, a jízdu si užijete na plné pecky. Zrodily se totiž pro lyžařské obojživelníky. Za výjimečností stojí technologie Multi Radius Sidecut, která díky rozdílnému rádiusu v přední, střední a zadní části lyže umožňuje střídání krátkých a dlouhých oblouků – bez kompromisu na výkonu, a to nejen na ideálním manšestru.

Zalíbí se vám také další technologická vychytávka, Revoshock. I v nejvyšší rychlosti, v jakémkoliv oblouku, pojedete hladce a bez vibrací, které by vás vyhazovaly z rovnováhy.

Design je výkladní skříní Atomicu

Nejnovější lyže Redster X jsou nejen výkonné a zábavné – jsou také designovkou, kterou vám bude každý závidět. Lyžím to zkrátka sluší. Jsou propracované do nejmenšího detailu. Nekřičí do světa, působí profesionálně, sportovně, v cool barvách a s dokonalými liniemi. Co myslíte?

Celý den na svahu? Našli jste ty pravé lyže

Mnoho univerzálů selhává v tom, že se jedná o jakéhosi kočkopsa, který selhává na všech frontách. V případě řady Atomic Redster X je to zcela jinak. Za lyžemi stojí roky vývoje a sází na ně nejlepší světoví sportovci, takže celodenní zábavu na svahu a chytrou kombinaci výkonu a stability – plnou krátkých i dlouhých oblouků – máte zaručenou.

Vybírat lyže atomic

Další tipATOMIC OHROMUJE NOVÝMI MODELY ZÁVODNÍCH LYŽÍ REDSTER S8 A G8
Jak vybrat sjezdové lyže?

Podobné články