zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Vstupte do světa luxusu s limitovanou edicí přileb CASCO Swarovski

HelmyProduktové novinky

Představte si lyžařskou helmu, která posune vaše vnímání designu ještě o level výše. Právě takové jsou přilby CASCO SP-3 a SP-6 z kolekce Majesty Edition Swarovski – jsou dokonalou symbiózou dechberoucího vzhledu a nejvyšších bezpečnostních standardů.

Vstupte do světa luxusu s limitovanou edicí přileb CASCO Swarovski

Vyrobeno bylo pouze 100 kusů helem

Tato luxusní kolekce je mistrovským dílem a vyjádřením vkusu, dokonalosti a elegance. Helmy SP-3 a SP-6 pokrývá jemná kůže v nejtemnější černé, na které se blyští krystaly Swarovski. Nechybí ani jemné hedvábné vyšívání, které výsledný dojem ještě podtrhuje. Každý detail je pečlivě promyšlený a každý krystal je přesně na svém místě.

Kolekce je výjimečná také tím, že se jedná o naprostou limitku – od každé helmy bylo vyrobeno pouze 100 kusů. O to více nás těší, že přilby Majesty Edition Swarovski můžete koupit právě u nás v HARFASPORTu.

Přilby Majesty Edition SP-3 a SP-6 takřka nic neváží

Přestože přilby jsou více uměleckým dílem než obyčejnou helmou, vynikají i nejnovějšími technologiemi. Díky nim jsou lehké, takže můžete strávit klidně celý den na lyžích a o přilbě nebudete ani vědět. Navíc skvěle sedí a perfektně odvětrávají, takže si ani nezničíte účes. Vnitřek helmy můžete snadno vyjmout a vyprat.

  • konstrukce Monocoque Ultra
  • odvětrávání Automatic Climate Control
  • nastavitelný a odnímatelný vnitřek Disk-fit-Vario

Samozřejmostí jsou pak nejvyšší bezpečnostní standardy, tak abyste se na svahu cítili vždy bezpečně.

Staňte se zimní královnou

Jen pozor, jestli se chcete ztratit v davu, tato úchvatná kolekce pro vás nebude. Naopak, jedná se o pomyslnou korunu každé královny sjezdovek a nikdo vás v ní nepřehlédne. Kolekce Majesty Edition se zrodila pro sebevědomé milovnice luxusu, které se nebojí svůj styl ukázat.

Jak se tato limitovaná edice líbí vám? 

Jak správně vybrat kyžařskou helmu?

HELMY CASCO

VŠECHNY LYŽAŘSKÉ HELMY

Podobné články