zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Lyže Rossignol Forza jsou synonymem pokročilého carvingu

Produktové novinkySjezdovky

Užijte si čirou radost z jízdy. Opřete se do každého oblouku a dovolte si maximální náklon. Carving je vášeň a posedlost a s novými lyžemi Rossignol Forza nebudete chtít dělat nic jiného. Jsou to rychlé lyže pro zkušenější borce, které se neleknou ani hůře upravené sjezdovky.

Lyže Rossignol Forza jsou synonymem pokročilého carvingu

Za značkou stojí přes 100 let zkušeností s výrobou lyží

Když v roce 1907 tesař Abel Rossignol představil první lyže, netušil, že začal psát příběh jednoho z největších světových výrobců. V roce 1970 pak Rossignol pokořil hranici 1 milionu prodaných lyží za rok a stal se jedničkou na trhu.

V sortimentu si vyberou začátečníci, sporťáci i profesionálové. Mezi hodnoty značky patří spolehlivost, důraz na inovace a také udržitelnost. Rossignol se snaží v maximální možné míře využívat zelenou energii.

Rossignol Forza vnáší revoluci do světa carvingového lyžování

Jestli patříte mezi zkušenější lyžaře a tykáte si s rychlostí, řada Forza je přesně pro vás. Závodní konstrukce jádra umožňuje opřít se do toho naplno. Lyže nadchnou tím, jak skvěle pohlcují vibrace, takže vás jen tak něco nerozhodí. Jízda je svižná, plynulá a nad pohybem máte perfektní kontrolu.

Řada Rossignol Forza je revoluční a unikátní. Lyže totiž umožňují dosud nevídaný náklon v oblouku. Adrenalin a příliv endorfinů zaručen.

Stupně za názvem znázorňují, do jakého úhlu vůči sjezdovce vás lyže pustí. Čím větší úhel, tím bude jízda agresivnější a dynamičtější.

Přečtěte si také test lyží ROSSIGNOL FORZA 70D V-TI

Nechybí technologické vychytávky

Rossignol Forza jsou poměrně široké lyže s robustní špičkou. Jsou hravé a výtečně ovladatelné. Jádro mají z topolového dřeva.

Supersized Sidecut

Lyže se pyšní mimořádným vykrojením, díky kterému rychle zahraníte. Perfektní je také přenos síly. Těšíte se na plnou rychlost v zatáčkách?

Piste Rocker

Profil lyže se zdvihnutou špičkou přispívá k lepší ovladatelností.

Reinforced Torsion Tip

Protože špička je extrémně široká, došlo k jejímu zesílení pomocí speciální titanalové vrstvy. Špička však zůstává lehká.

V-Titanal

Díky titanalovým výztuhám se žlábkem ve tvaru V se můžete zfleku pustit i na rozbředlý sníh. Pláty tlumí vibrace, takže lyže je stabilnější a ovladatelnější.

LCT Line Control

Patentovaná technologie integrovaná po celé délce eliminuje zpětný průhyb lyže. Díky tomu je jízda stálejší, plynulejší a máte lepší kontrolu.

Je na co koukat

Na krásu se nejezdí, jenže v případě řady Rossignol Forza je na co koukat. Design je čistý, jednoduchý a sportovní. Dominují mu decentní avšak sebevědomé barevné kombinace spolu s prvky dřeva. Už od pohledu je znát, že toto nejsou jen tak nějaké lyže.

Teď už zbývá jen rozhodnout se, po kterém modelu skočíte – 50, 60 nebo 70°?

VYBRAT LYŽE ROSSIGNOL

TIP: JAK VYBRAT SJEZDOVÉ LYŽE?

Podobné články