zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Nejlehčí dětská kola otevřou dveře do světa cyklistiky

Cyklistika

Proč některé děti na kolo nechtějí ani sednout a jiné by jezdily celý den? Hodně určuje povaha dítka a to, jestli rodiče jdou příkladem – minimálně za polovinou úspěchu však stojí kvalitní kolo a první zkušenosti.

Nejlehčí dětská kola otevřou dveře do světa cyklistiky

Proč jezdit na lehkém kole

Kvalita jde ruku v ruce s lehkostí. Přestože dítě se naučí jezdit na takřka každém kole (vzpomínáte na své dětství?), nízká váha proces urychluje. Malí cyklisté se zvládnou pořádně opřít do šlapek a nezaleknou se kopce ani krapet delší trasy. Cyklistika je na lehkém kole zkrátka zábava již od samého začátku.

  • Lehká kola jsou ovladatelnější a děti se můžou dříve vydat do terénu.
  • Díky správné ergonomii jsou kola šetrnější k dětské páteři a kloubům.
  • Až dítě vyroste, kvalitní kolo posléze prodáte za lepší cenu.

A některé značky se na začátky dětí na kole přímo zaměřují. Pokud chcete své ratolesti předat vášeň pro kolo, jsou skvělou volbou.

Prozkoumejte Early Rider: Kola pro dětská dobrodružství

Bajkeři. Inovátoři. Rodiče.

To jsou zakladatelé britské značky Early Rider. Cílem značky není vyrábět nejlepší kola, cílem je učinit děti nejlepšími jezdci. Příběh značky je příběh o svobodě, dobrodružství a radosti z pohybu. Jízda na kolech Early Rider je zkrátka zážitek a každé dítě by si ho mělo užít naplno.

Prvním kouskem z dílny zakladatele firmy Andyho Lovelenda bylo dětské odrážedlo ze dřeva, a bylo natolik speciální, že Andy začal odrážedla vyrábět pro své známé, až se zrodila značka Early Rider

Čím kola Early Rider vynikají?

  • Jedná se o jedny z nejlehčích kol na trhu. Mezi používané materiály patří hliník, ale také lisovaná dřevěná dýha.
  • Díky unikátní geometrii jsou kola lehce ovladatelná a jízda se pro děti rychle stává vášní.
  • Kola jsou odolná a snadno se s nimi manipuluje, takže malý cyklista si poradí i bez vaší pomoci. Místo řetězu mají kola řemen, takže jsou skoro bezúdržbová.
  • Early Rider se o děti postará od naprostých začátků až po sportovní jízdu a řádění v terénu.
  • Design vás nadchne. Kola Early Rider již za svůj vzhled získala řadu prestižních ocenění – a není se co divit, jsou vážně úchvatná.

TIP: Jak správně vybrat dětské kolo?



Objevte Rascal: Kola pro pořádné rošťáky

Také se vám někdy stalo, že jste měli přesnou představu, co chcete... a na trhu to prostě ne a ne nalézt? Tak podobný je příběh zakladatelů značky Rascal, kteří se snažili pořídit nejlepší kolo pro vlastní děti. Protože sami byli vášniví cyklisté, hledali kolo, do kterého se malí sporťáci zamilují od prvního nasednutí.

Vývoj prvního kola zabral 2 roky, a když v roce 2019 oficiálně přišla na trh první řada, ihned vzbudila pozornost a strhla se vlna objednávek.

Čím kola Rascal vynikají?

  • Přestože kola disponují špičkovými technologiemi a komponenty, nejedná se pouze o zmenšeniny kol pro dospělé.
  • Zaujme vás mimořádně nízká hmotnost, díky které jsou kola skvěle ovladatelná.
  • Samozřejmostí je také geometrie se sníženým sedlem a trochu vyššími řídítky, takže malí cyklisté se do toho mohou opřít naplno.
  • Netradiční je dále řemen místo řetězu, díky kterému jsou kola ještě lehčí, bezpečnější a takřka bez údržby.
  • Na první pohled se vám i dětem zalíbí lak, který vypadá skvěle nejen na slunci. Kola Rascal jsou zkrátka láskou na první pohled.

Z cyklistiky se stane koníček na celý život

Jak rychle je možné naučit se skvěle jezdit na kole? Nejspíš budete překvapeni, jak krátká doba to může být. Když zainvestujete do pořádného kola, ušetříte dětem mnoho pádů i slz, a budete si dříve užívat společné výlety. A kdoví, třeba se díky správnému startu stane z cyklistiky koníček na celý život.

koupit dětské kolo

 

Podobné články