zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Jak najít ideální lyžáky: doporučení od prodejců bot

Jak vybratLyžáky

Začátkem tohoto roku pozval výrobce Salomon profesionály v oboru prodeje lyžařských bot z USA na návštěvu do Salomon Annecy Design Center, aby je blíže seznámili s tím, jak probíhá návrh a výroba lyžařské obuvi Salomon. V rámci společně stráveného času se profesionálové z prodeje podělili o pár rad ohledně toho, co byste měli vědět a na co zaměřit, když si jdete koupit lyžařské body, abyste našli ty pravé.

Jak najít ideální lyžáky: doporučení od prodejců bot

Navštivte specializovaný obchod, kde vám boty vyzkoušejí

Při návštěvě specializovaného obchodu se vám bude věnovat znalý a zkušený odborník, který vám pomůže s rozhodnutím a který posoudí správné usazení nohy v botě dle vašich individuálních potřeb. Provede analýzu chodidla a nechá vás vyzkoušet několik různých párů. Díky tomu snáze najdete boty, které vám opravdu nejlépe padnou. Lyžařské boty jsou navrhovány pečlivě a s velkým důrazem na detail. Jde jen o to, najít pro každého lyžaře ty správné. 

SPECIALISTA NA LYŽOVÁNÍ HARFASPORT

Naše specializovaná prodejna HARFASPORT je tím ideálním místem pro vaše individuální požadavky. Naši odborní poradci a prodejci vám nohu detailně změří, můžete využít také službu 3D analýzy vašich nohou pro výběr těch nejideálnějších lyžáků na stroji SIDAS Feetbox 3D. Nové či stávající lyžáky vám upraví na míru (bootfitting), nebo vám boty na míru komplet vyrobí, a to od světové špičky Strolz.

Shánějte informace

Před zakoupením lyžařských bot si udělejte jasnou představu, co chcete a co potřebujete. Měli byste mít jasno v tom, jaký typ a tvar výrobku hledáte. Pak si budete moci odnést lyžařské boty, které vám výborně padnou na nohu a budou odpovídat vašim lyžařským schopnostem a potřebám: nevybírejte boty jen podle toho, jak vypadají. Důležitým kritériem při výběru lyžařské obuvi není jen pohodlí, ale také stabilita, takže by vám měly opravdu přesně padnout. 

Buďte ke svému prodejci bot upřímní

Řekněte mu popravdě, jak často a jak dobře lyžujete. Pokud jezdíte jen na mírných svazích a v laxním tempu, není důvod se tvářit, že jste Ester Ledecká nebo Šárka Strachová. Pokud budete upřímní, pomůžete tím prodejci, aby pro vás vybral tu správnou lyžařskou botu. Doporučuje se též vyzkoušet více značek, protože není zaručeno, že v rámci jedné značky najdete ty, které vám padnou opravdu dokonale.

NABÍDKA LYŽAŘSKÝCH BOT

Jak vybrat sjezdové lyže Salomon? Vše se dočtete v tomto článku.

Podobné články