zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Charitativní Harfaride: Praha-Drážďany (a zpět) 26. června 2021

CyklistikaCharitativní účelyPROBĚHLOVýlety

Již 4. ročník silniční jízdy Harfaride pro dobrou věc z Prahy do Drážďan (a zpět)! Pro letošek jsme připravili 2 trasy. Kratší, 180 km variantu do Drážďan zakončenou s posezením na vinici a dopravou zpět autobusem. Druhá, delší varianta s otočkou v Drážďanech a zpět do Prahy má 360 km. Každý si může vybrat podle svých sil a chuti!

Charitativní Harfaride: Praha-Drážďany (a zpět) 26. června 2021

Termín akce: 26. 6. 2021

KOŘENY CYKLOJÍZDY PRO DOBROU VĚC

Harfaride z Prahy do Drážďan a zpět má kořeny v roce 2018, kdy jsme ji uspořádali spontánně jako "rozlučku" s cyklistickou sezónou. Přiznejme si, byla to pro nás výzva. Již v prvním roce jsme jízdu pojali charitativně a peníze, které jsme vybrali na startovném, pomohly malým cyklistům z dětského domova. V ročníku 2019 finanční příspěvek podpořil handicapovaného sportovce Marka Moflára, aby si mohl splnit svůj trialtonový sen, ročník 2020 pak přispěl dětskému domovu v Liběchově na nová kola.

Letošní ročník bude opět spojen s podporou sportu dětí. Kvůli nedostatku kol se zaměříme na jejich sportovní vybavení. Malé nadšené sporťáky, kteří ve svých aktivitách potřebují podpořit, zná nejlépe filantrop Tomáš Slavata, který letos konečně pojede s námi. Celá částka, kterou každý startující zaplatí, jde na dobrou věc. 
Provozní náklady, jako servisní auta a doprovod, náhradní materiál a kola TREK zajišťujeme my. 

AKTUALIZACE! Vzhledem k ničivé bouři s tornádem na Hodonínsku a Břeclavsku budou veškeré vybrané finančí příspěvky po dohodě s Tomášem Slavatou předány zřízené sbírce Celé Česko na pomoc obcím zasaženým ničivým tornádem

VYBÍREJTE ZE DVOU TRAS

Již podruhé bude možné si vybrat ze dvou tras. Můžete si vybrat buď kratší trasu Praha - Drážďany (180 km) nebo zvolit větší výzvu a dlouhou trasu Praha-Drážďany a zpět (360 km).
Obě trasy mají rovinatý profil podél Labe a užijete si při nich jízdu v balíku. 

1. Trasa : Praha-Drážďany (cca 180 km)

Odjezd od prodejny HARFASPORT 26. 6. v 7:30

Máte hodně najeto, ale chcete si užít pohodovější jízdu? Vyrazte s námi na poloviční trasu: Praha-Drážďany. V Drážďanech popojedeme zajištěným autobusem na vinici, kde se můžete těšit na příjemné posezení a pohoštění spojené s degustací vín v milém rodinném podniku. Zpět do Prahy vás dovezeme autobusem a vaše silnička se sveze našimi doprovodnými vozy Mercedes. 

V případě dotazů ohledntě 1. trasy kontaktujte odborníka z Harfasportu a nadšence do cyklistiky Míru Bílka, který peloton povede:

Email: bilek@harfasport.cz

Telefon: 602 218 939

2. Trasa: Praha-Drážďany a zpět (cca 360 km) 

Odjezd od prodejny HARFASPORT 26. 6. v 6:00

Máte v nohách za sezónu již slušnou porci najetých kilometrů? Přihlásit se můžete na celou trasu Praha-Drážďany-Praha. V Drážďanech zajdeme na oběd, nabereme síly na druhou půlku cesty a vyrazíme zpět. 

Trasu si však můžete zkrátit dle potřeby - cestou budeme míjet řadu vlakových zastávek, z nichž jezdí vlak do Prahy. Silničku vám případně naložíme do doprovodného vozidla Mercedes a dovezeme zpět do Prahy. Pokud budou volná místa v autobusu (určeném pro cyklisty trasy 1), tak případně můžete využít odvoz z Drážďan do Prahy.

V případě dotazů ohledntě 2. trasy kontaktujte triatlonistu Jana Strangmüllera, který peloton povede:

Email: janstrangmuller@gmail.com 

Telefon:724 689 199

proč se vydat na harfaride?

  • Odnesete si jedinečný zážitek z jízdy v pelotonu po trase podél Labe, která nabízí krásná panoramata. Těšit se můžete na soutěsky v Národním parku České Švýcarsko, dále na lázeňské městečko Bad Schandau v Saském Švýcarsku a další místa, která stojí za to.
  • Užijete si cyklistickou výzvu v podobě 180 nebo 360 km v sedle ve společnosti cyklistických nadšenců - v případě trasy 360 km v čele s triatlonistou Janem Strangmüllerem. 
  • Popoříte vybraný charitativní projekt!

Startovné aneb FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK PRO DOBROU VĚC

Účástníci jízdy platí startovné, jehož 100% jde na vybraný dobročinný projekt podporující sportovce! Částku vybranou od účastníků jízdy Harfasport ještě před zasláním na dobročinné účely zdvojnásobí!  

Startovné: 1 500 Kč

 

PRAKTICKÉ INFORMACE k jízdě

Pro odložení osobní výbavy vám bude ráno k dispozici naše prodejna. S oběma týmy pojede doprovodné vozidlo se servisní podporou, které bude na tým podle domluvy vždy po několika kilometrech čekat. Náhradní oblečení, svačinu, nápoje aj. naložíme do dodávky. Pojedeme nalehko! Provozní náklady jako odvoz kol a případný servis hradí HARFASPORT. Případné náklady na vlakové spojení si hradí účastníci sami. Na cestu od nás dostanete sportovní výživu Power Bar. Povinná je cyklistická přilba. Pokud chcete zdolat celou trasu, je třeba vzít s sebou funkční přední a zadní světlo pro návrat zpět.

k zakoupení cyklistický dres harfa ride

Opět jsme pro vás připravili možnost zakoupení pánského i dámského cyklo dresu Praha-Drážďany od výrobce Bioracer, a to za speciální cenu! Dresy značky Bioracer oblékají profesionální cyklisté či triatlonisté.

Dres si jednoduše objednáte v přihlašovacím formuláři. Připravený jej budete mít ráno před Harfa jízdou.

CENA DRESU: 1.200 KČ

Platba dresu: při převzetí ráno 26. 6. před HARFA RIDE na prodejně kartou či hotově.

jak se přihlásit

Prosíme, vyplňte krátký přihlašovací formulář. Pro účast je nutné kromě přihlášky také zaplatit "startovné" - charitativní příspěvek v hodnotě 1 500 Kč viz platební údaje níže.

přihlásit se

PLATBA "STARTOVNÉHO"

"Startovné" v hodnotě 1 500 Kč zasílejte viz níže. Prosíme, vyplňte všechny požadované údaje.

Číslo účtu: 115-8222230297/0100

Variabilní symbol: 26062021 

Konstantní symbol: 0308 

Poznámka: Vaše příjmení

Podobné články