zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Biker Ondřej Cink používá vložky do bot na míru z HARFASPORTu

CyklistikaRecenze

Náš nejlepší biker Ondřej Cink se v barvách španělského týmu Mondraker Primaflor už brzy vrhne do nové mtb sezony. Bike má již z dřívějška nastavený od českého guru bikefittingu Pavla Štědrého, nyní do Harfasportu zavítal, aby si do nových treter nechal vyhotovit vložky na míru.

Biker Ondřej Cink používá vložky do bot na míru z HARFASPORTu

Jedná se o vložky do bot, ať už cyklistických treter, či jakékoliv jiné obuvi, které jsou 100% tvarovatelné podle nohy zákazníka a tudíž absolutně přizpůsobené specifikům jeho chodidla. A právě v tom spatřuje Ondra největší benefit. “Mám propadlou klenbu a tím, jak je stélka vypečená na míru, tak je noha v botě perfektně ukotvená. Cítím skvělý kontakt s pedálem a nikde nic nebolí. U jiných jsem zažíval spíš opak,” vyjmenovává výhody závodník, který má vložky značky Sidas Custom ve všech svých tretrách, jelikož stélky z výroby mu nikdy neseděly. “Vždycky jsem si musel kupovat nějaké speciální, ale ne všechny byly pohodlné. Tyhle používám už druhým rokem,” přiznal.

Ondra Cink momentálně trénuje na světový pohár v Brazílii, kam odlétá už za necelý měsíc. To ale není vše. “Letos mě čeká hned devět světových pohárů, mistrovství Evropy i světa, navíc olympiáda a k tomu další malé přípravné závody, které člověk potřebuje odjet. Závodů každým rokem přibývá,” zamyslel se nad počtem sportovních událostí závodník a zároveň otec dvouleté holčičky, který tak doma s rodinou nejspíš příliš nepobyde. 

“Přes léto jsem málo doma. Manželka s dcerou se mnou na závody nejezdí, dcera je ještě maličká, navíc musím fungovat s týmem…. Asi by to bylo náročný. Teď se mnou ale byly na soustředění na Mallorce, to jsme si užili. Myslím, že do budoucna to bude lepší a lepší,” těší se Ondra Cink, který, když je s rodinou, vypíná závodní mód. “Manželka jezdí na kole rekreačně, v zimě teda ne, to je na ni chladno. Ale nemám problém zapřáhnout za kolo vozík s dcerou a vyrazit se ženou na rodinný výlet,” dodává.

PODROBNĚ O VLOŽKÁCH DO BOT NA MÍRU

ONDŘEJ CINK NA BIKEFITTINGU U PAVLA ŠTĚDRÉHO V HARFASPORTU

Podobné články