zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Využijte půjčovnu lyží a vyberte si na víkend, nebo výhodně na celou sezonu

Půjčovna

Zima brzy zaklepe na dveře. Jak jste připraveni? Doporučujeme neotálet a připravit se včas. To platí jak pro celosezónní půjčovnu, ideální hlavně pro děti, tak pro včasné rezervace termínů z půjčovny na vytížené zimní měsíce.

Využijte půjčovnu lyží a vyberte si na víkend, nebo výhodně na celou sezonu

Celosezonní půjčovna lyží je jistotou pro každého

Princip celosezónní půjčovny je velmi jednoduchý a ideální hlavně pro děti, které každý rok potřebují novou velikost lyží i bot. Výhody ale ocení i dospělí lyžaři, kteří si chtějí každý rok zkusit něco jiného. „Vyberete si z nabídky bazarového vybavení a za celou zimu zaplatíte pouze polovinu prodejní ceny. V průběhu zimy můžete snadnou transakci opakovat a pár lyží si třeba vyměnit za jiný. Na konci lyžařské sezóny nám vše vrátíte a my vám vrátíme zálohu“, vysvětluje Vladimír Mládek, vedoucí půjčovny a servisu HARFASPORT.

Bazar kvalitních lyží

Široká nabídka pro celosezónní půjčovnu je bazarová a pochází většinou z alpských půjčoven. Lyžařské vybavení bývá obvykle rok používané a poté je komplet oservisované přímo v HARFASPORTu. Dostanete ho tedy ve velmi dobrém stavu, o čemž se přesvědčíte na vlastní oči (i svezení).

„Vybere si, myslím, každý. Ať už se jedná o dětské lyže a boty, juniorské i dospělé. Jednotlivé položky, anebo celé komplety. Letos máme i velmi pěkné modely Atomic, Salomon nebo Stöckli. Kdo dřív přijde, má samozřejmě lepší výběr,“ dodává Mládek.

Lyže pro nejmenší pořídíte od 1500 Kč, boty od 700 Kč atd. (Nejen dětský) bazar lyží i lyžáků funguje po celou zimu

Pro koho je celosezónní půjčovna nejvhodnější?

Ocení ji rodiče rychle rostoucích, anebo i zlepšujících se dětí. Stejně tak ti, kdož si třeba nejsou jistí, jak často se v zimě na hory dostanou. Ale i tací, kteří naopak jezdí hodně, ale nechtějí investovat plné částky do nového materiálu a naopak třeba touží vyzkoušet i více modelů. Pořídí si na doma jeden „na jistotu“ a další kousky si půjčují.

Tradiční půjčovna lyží letos obměňuje sortiment kvalitními modely

Klasická půjčovna HARFASPORTu nabízí materiál pro sjezdovky, běžky, skialpy i snowboard.

Najdete zde značky Atomic, Head, Salomon, Rossignol, Stöckli, Kessler, Fischer, Völkl, Dynafit, Ortovox i další. „Výrazně jsme obměnili sortiment všech lyží, běžek, sjezdovek, skialpů i snowboardů včetně prémiových modelů. Většinou se jedná o nové lyže i boty, další jsou maximálně dva roky staré, ale opět ve velmi slušném stavu,“ ukazuje šéf půjčovny.

Vybírat můžete od špičkových modelů přes sportovní až po rekreační. Sjezdovky všeho druhu, běžky na volný bruslařský styl i klasičky se skiny, které nemusíte mazat.

V nabídce je letos okolo 400 párů sjezdovek, 500 párů běžek, k tomu pochopitelně více párů bot, aby se pokryl velikostní rozptyl klientů, a ještě 30 kompletních skialpových setů. Jakmile vychází příjemná předpověď počasí na víkend, i tak se po nich jen zapráší! Pořídit si celou výbavu vyjde stále docela náročně, a pokud neplánujete víc než deset dní za zimu na skialpech, je půjčovna jasně výhodnější.

Půjčovna lyží i on-line z pohodlí domova

Pozornost zaslouží i zákaznicky vstřícná pravidla. Půjčovné na jeden den platí na dva půldny navíc.  To znamená, že si lyže vezmete třeba v pátek po 12té hodině, vrátíte je v neděli do 13 hodin a platíte za jeden den, přitom teoreticky stihnete pojezdit, byť necelé, dny tři. V ceně je i pojištění proti poškození nebo krádeži. Nové lyže a tato možnost jistě vyrovnají mírný asi pětiprocentní nárůst cen oproti loňsku. Navíc rezervaci si můžete udělat i z pohodlí domova on-line.

„Pokud víte přesně, co byste si přáli a na jaký termín, doporučujeme online rezervaci, pak máte jistotu, nemusíte do fronty. Naopak když si nejste jistí a potřebujete poradit s výběrem modelu nebo délky lyží, přijďte osobně, vyzkoušíme a určitě něco vybereme, abyste byli spokojení. Po telefonu řešíme jen rychlé naléhavé případy, abychom neblokovali kapacitu půjčovny,“ radí Vladimír Mládek.

Vybírejte:

CELOSEZÓNNÍ PŮJČOVNA

PŮJČOVNA ZIMNÍHO VYBAVENÍ

BAZAR LYŽÍ A ZIMNÍHO VYBAVENÍ

Podobné články