Troy Lee Designs kraťasy FLOWLINE SUPERLYTE

Barva:

Velikost:

Skladová dostupnost

Vyberte si své kraťasy FLOWLINE SUPERLYTE a objevte nový rozměr jízdy na horském kole, kde se pohodlí, funkčnost a styl snoubí do dokonalosti. Už žádné kompromisy – jen čistá radost z jízdy. Více

2 399 Kč

Popis

Představujeme Vám Troy Lee Designs kraťasy FLOWLINE SUPERLYTE – nezbytného společníka pro každého nadšence do horské cyklistiky, který hledá kombinaci pohodlí, technologie a cenové dostupnosti. Tyto kraťasy byly navrženy s ohledem na minimalistické rysy, avšak bez kompromisů v kvalitě, střihu a skvělého pocitu, který od značky Troy Lee Designs očekáváte. Seznamte se s kraťasy, které změní váš pohled na jízdu v terénu.

Kraťasy FLOWLINE SUPERLYTE nejsou jen obyčejným kouskem oblečení. Jsou výsledkem pečlivého vývoje a inovací, které zajišťují optimální pohodlí a funkčnost. Díky volnému střihu si užijete svobodu pohybu bez omezení, ať už se vydáváte na rychlou jízdu lesem nebo objevujete nové stezky.

Specificky vybrané tkaniny schválené Bluesign® zaručují, že vaše nové kraťasy nejsou jen pohodlné, ale také ekologicky udržitelné. Dvě kapsy nabízí praktické úložiště pro vaše nezbytnosti, zatímco samonastavitelný pas a zapínání na zip s patentem zajišťují dokonalé přizpůsobení vaší postavě. A co víc? Silikonový potisk na vnitřní straně pasu eliminuje sklouzávání, takže se můžete plně soustředit na jízdu.

specifikace

  • Optimální Pohodlí a Svoboda Pohybu - Volný střih umožňuje maximální komfort a flexibilitu během jízdy.
  • Ekologická Udržitelnost - Tkaniny schválené Bluesign® podporují ekologickou zodpovědnost a udržitelnost.
  • Praktičnost a Funkčnost - S kapsami a samonastavitelným pasem jsou kraťasy navrženy tak, aby vyhovovaly všem vašim potřebám.
  • Bezpečné Nošení - Zapomeňte na sklouzávání díky silikonovému potisku uvnitř pasu, který zaručuje, že kraťasy zůstanou na svém místě.

Kvalita, Které Můžete Důvěřovat - Od značky Troy Lee Designs s dlouholetou tradicí v oblasti cyklistického oblečení můžete očekávat pouze to nejlepší.

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 220500730
Sezóna 2024
Model Pánský


>