Užijte si léto s dopravou zdarma k nákupu nad 1 000 Kč!

Kolekce Oakley x Q36.5: Revoluce v silniční cyklistice

CyklistikaProduktové novinky

Pusuňte hranice možného díky nejnovější kolekci oblečení na silniční cyklistiku Oakley x Q36.5. Je aerodynamická, inovativní a designová. A do cyklistického oblečení vnáší revoluci v podobě 4D tisku. Je čas rozšířit si obzory.

Kolekce Oakley x Q36.5: Revoluce v silniční cyklistice

Již žádný silniční lišej díky technologii 4D tisku GRDXKN®

Jen si to představte... Řítíte se do zatáčky a podklouzne vám kolo. V rychlostech, jakých se na silničce dosahuje, se jedná o situaci, kterou rozhodně nechcete zažít.

Oblečení na kolo Oakley x Q36.5 je navržené tak, aby obstálo přesně v těchto situacích. Nově vyvinutá technologie 4D tisku GRDXKN® totiž umožnila natisknout do tkaniny ochrannou strukturu. V případě nehody potisk absorbuje energii, čímž chrání tkaninu a pokožku pod ní. Materiál má zkrátka vysokou odolnost vůči oděru. Oblečení bylo dokonce testované v simulacích nárazu až do rychlosti 100 km/h.

Jedná se o kolekci, které můžete věřit a soustředit se čistě na svůj výkon.

Ultimátní aerodynamika a bezkonkurenční výkon

Materiály jsou mimořádně lehké a oblečení perfektně padne. Nová technologie vás nejen chrání, ale budete díky ní ještě rychlejší.

Promyšlené je také rozmístění každého detailu, každého švu. Tak aby se eliminovalo jakékoliv shrnování látky.

Perfektní termoregulace a pohodlí

Oblečení Q36.5 je známé tím, že za každé situace udržuje optimální teplotu těla, a jiné to není ani u této technologiemi nabité kolekce. Můžete se zkrátka spolehnout, že díky propojení Oakley a Q36.5 se budete na kole cítit nejlépe, jak je možné.

Samozřejmostí je, že dresy, cyklokraťasy a další kousky z kolekce jsou nesmírně pohodlné, při jízdě vás totiž nesmí nic rušit.

Nejen silniční cyklistika

Potěší také profesionální vzhled celé kolekce, který v sobě nezapře italský šmrnc a designovou dokonalost.

V letošní kolekci Oakley samozřejmě naleznete také sluneční brýle a helmy splňující nejvyšší bezpečnostní standardy. A pokud není vaší doménou silniční cyklistika, nadchne vás také oblečení na gravel, traily nebo downhill.

TIP: OAKLEY SPHAERA. SEZNAMTE SE S BRÝLEMI ROKU 2024

OBLEČENÍ OAKLEY

BRÝLE OAKLEY

HELMY OAKLEY

 

Podobné články