zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Pojeďte s námi na skialpový kemp

SkialpinismusVýlety

Vyzkoušeli jste již skialpy a zalíbil se vám tento sport? Rádi byste vyrazili objevovat na lyžích nové kopce? Máme pro vás skialpový kemp na Slovensku se zkušenými horskými vůdci.

Pojeďte s námi na skialpový kemp

SKIALPOVÝ KEMP SCOTT ŽIARSKÁ CHATA

Skialpový kemp je určen pro mírně pokročilé i zkušené skialpinisty, v případě rozdílné výkonnosti lze účastníky rozdělit do dvou skupin. Pro zájemce zajistíme vybavení  - lyže, boty, hole a batohy zn. SCOTT. Túry budou vést zkušení certifikovaní horští vůdci. Na místě je zajištěna polopenze a ubytování ve 3 – 4 lůžkových pokojích.

TERMÍN: 26. 2. – 1. 3. 2018

PROGRAM KEMPU

V den příjezdu zhruba 2 hodinový výšlap na chatu (zavazadla odvezeme skútrem), druhý a třetí den celodenní túra, čtvrtý den kratší túra a odjezd.

CENA: 8.900 KČ / 350 €

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí – 3 noci
  • 3 skialpové túry s guidem
  • zapůjčení vybavení  - skialpové lyže, boty, hole a batoh

JAK SE PŘIHLÁSIT

Napište nám na skialp@harfasport.cz nejpozději do pondělního večera 22. 1. Do textu přihlašovacího emailu, prosíme, uveďte: jméno a příjmení, kontaktní e-mail, telefon, výšku postavy, velikost boty v EU, zda máte nějaké vlastní vybavení, případně jaké, a jaké jsou Vaše zkušenosti se skialpem.

Těšíme se na Vás!

Tým Harfasport.

Podobné články