zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

ŽAMPA CUP SKI RACE startuje letos poprvé v Česku

SjezdovkyZávody

Sportovní svět nezná hranic. Vydejte se s dětmi na lyžařské závody, které v roce 2014 založili bratři Žampovi v sousedním Slovensku. Celá myšlenka se zrodila v hlavě Adama Žampy, který na zimních olympijských hrách v Soči obsadil 5. a 6. místo. Cílem bratrů Žampových je dát šanci současným a budoucím talentům plnit si jejich sportovní sny.

ŽAMPA CUP SKI RACE startuje letos poprvé v Česku

V současné době je ŽAMPA CUP na Slovensku velmi úspěšným projektem a bratři se rozhodli jej uspořádat letos i pro děti v Česku a v Polsku.

Česká část ŽAMPA CUPU se blíží.
Proběhne v Peci pod Sněžkou v sobotu 27. ledna 2024.

PRO KOHO JSOU ZÁVODY ŽAMPA CUP URČENY?

  • Závody jsou pro všechny děti ve věku od 8 do 16 let a to zcela ZDARMA. Každý mladý závodník dostane po dojetí do cíle medaili a dárkový balíček.
  • ​Závody jsou určeny i pro lyžařské kluby, které se mohou zapojit do týmové bodovací soutěže.

NA CO SE MOHOU MLADÍ ZÁVODNÍCI A JEJICH RODIČE TĚŠIT?

  • Závodníci si budou moci vyzkoušet závody v alpské kombinaci (bude přirpavena trať s prvky slalomu, obřího slalomu a Super G)
  • Vesnička s partnery závodu se zábavnými aktivitami, autogramiádou nejlepších slovenských a zahraničních sportovců, tombolou a testcentrem lyží Salomon, kde nebudeme chybět ani my.

JAK SE PŘIHLÁSIT?

Rodiče nebo trenéři mohou přihlásit děti jednoduše v on-line registračním formuláři na webu projektu ŽAMPA CUP.

DETAILY A REGISTRACE

PROPOZICE KE VŠEM ZÁVODŮM

Těšíme se všemi na viděnou v sobotu 27. 1. v Peci pod Sněžkou.

Tým HARFASPORT

 

 

 

 

Podobné články