zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Přibližte se dokonalosti s lyžemi a oblečením Stöckli

Sjezdovky

Hledáte dokonalost? Kompromisy nejsou nic pro vás? Vybavte se lyžemi a oblečením Stöckli. Snoubí se v nich řemeslné zpracování, technologické inovace a dechberoucí design.

Přibližte se dokonalosti s lyžemi a oblečením Stöckli

Cílem značky je dopřát všem nejlepší výbavu na světě

Manufaktura, která se dostala až na špičku ve svém oboru, to je Stöckli. Výrobní závod Malters v samém srdci Švýcarska běží již od roku 1986, tedy více než 35 let. Duch místa se ale nezměnil, vášeň pro lyžování a touha přinášet na trh to nejlepší zůstává.

Mezi jména spojená se značkou patří hvězdy jako Marco Odermatt nebo Aline Danioth. Stejná péče jako profesionálům však patří každému sportovci. Veškeré lyže vznikají identickými procesy, takže lyže hodné Světového poháru naleznete i v běžné nabídce Stöckli – třeba u nás v HARFASPORTu.

TIP: Z kolekce 2023/2024 si zamilujete závodní modely Stöckli Laser SL a Stöckli Laser GS. Oblouky nikdy nebyly tak rychlé.

Každá lyže Stöckli je umělecké dílo

Materiály, technologie, konstrukce a design... vše do sebe perfektně zapadá. Každý detail je zkrátka vybroušený k dokonalosti.

TIP: Lyže Stöckli Laser SC jsou vysoce výkonným univerzálem. Ať už jsou podmínky jakékoliv, vy si zajezdíte skvěle. Elegantním designem pak zaujme model Stöckli Laser SC Orea.

Technologická vyspělost je zásadní

  • Carbon Power Turn – Karbonový plát v oblasti desky vázání zajišťuje úžasnou akceleraci.
  • Racing Sidewalls Black – Fenolové bočnice s pryskyřicí vedou ke stabilitě lyže a rychlému přenosu síly.
  • Race Base – Skluznice s černým karbonem je tu pro hladkou jízdu za jakýchkoliv podmínek.
  • Flex Torsion Control – Díky vybalancované flexní torzi budete mít perfektní kontrolu nad lyžemi v jakékoliv zatáčce, bez ztráty rychlosti.

    Nadchne vás také odolnosti a životnost lyží. Těšit se můžete na mnoho sezon, aniž by se nějak změnily jízdní vlastnosti.

TIP: Žhavou novinkou jsou lyže Stöckli Montero AS. Jízda na těchto úžasných all-mountain lyžích je nikdy nekončící zábavou.

Každý model má nějakou technologickou vychytávku, ať už se jedná o ultralehké jádro, tvar rockeru nebo karbonový laminát. Tak aby lyže vyhovovaly přesně vašim požadavkům a každá jízda byla čistou esencí radosti.

TIP: Zajímají vás bestsellery? Zalíbí se vám všestranné modely Stöckli Laser SC, Montero AX a dámské lyže Stöckli Laser MX. Výkonem pak nadchnou lyže Laser WRT (Pro).

JAK VYBRAT SJEZDOVÉ LYŽE?


Oblečení Stöckli je promyšlené do posledního stehu

A protože mít perfektní lyže a nemít k nim co na sebe, nedává smysl, Stöckli přišel také s vlastním prémiovým lyžařským oblečením. Je promyšlené a z high-tech materiálů, tak aby vám na svahu bylo vždy příjemně – ani zima ani vedro.

  • první vrstva
  • svetry a mikiny
  • lyžařské bundy a vesty
  • kalhoty a sukně na lyže
  • čepice, rukavice, ponožky a další doplňky

Střih sluší každému a design si zamilujete na první pohled. Jestli hledáte oblečení na lyže, ve kterém můžete lyžovat za každého počasí a pak vyrazit rovnou do Aprés baru, Stöckli je sázkou na jistotu.

JAK VRSTVIT OBLEČENÍ NA LYŽE?

V HARFASPORTu máme aktuálně největší nabídku Stöckli v historii, prohlédněte si ji.

lyže stöckli

oblečení stöckli

Podobné články