zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Nová prodejna již brzy!

Prodejna

Dočasně zavřená prodejna? Zjistěte více informací z našeho článku a prohlédněte si doposud nezveřejněné materiály z přestavby!

Nová prodejna již brzy!

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás tímto způsobem informovali o tom, že naše prodejna bude dočasně uzavřená.

Jak už to tak bývá, i my letos slavíme krásné výročí a rozhodli jsme se Vám i nám nadělit pořádný dárek.

 

 

 

OTEVÍRÁME PRO VÁS OPĚT V ŘÍJNU!

 

 

 

 

A dárek jsme si nepřichystali zrovna malý, takže s námi mějte, prosím, chvíli strpení, aby se nám ho podařilo předat co nejdříve.

 

Co Vás vlastně čeká?

Možná jste si již někteří všimli, že probíhá rekonstrukce celé budovy. Prodejnu pro Vás totiž modernizujeme a zvětšujeme, abyste s námi byli nanejvýše spokojení. Novinkou bude především CELOROČNÍ PRODEJ CYKLISTIKY I ZIMNÍHO SORTIMENTU, takže kola už nebudou výhradou pouze letního období. Na 3 patrech naleznete mimo prodejny i špičkový servis, půjčovnu a testcentrum, kde si můžete vybrané modely nejdříve vyzkoušet a zjistit, jak by Vám seděly. Těšit se můžete na nový design, příjemné a profesionální prodavače, exkluzivní značky či skvělé nabídky, které pro Vás již nyní netrpělivě připravujeme.

Abychom Vás do konce října příliš nenapínali, přinášíme Vám pár dosud tajných fotek interiérů, které Vám přiblíží budoucí tvář nové prodejny.

Těšte se s námi na největší speciálku kol a lyží v České republice!

Podobné články