zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Nadupané silniční kolo SCOTT Addict 15 Di2

CyklistikaProduktové novinky

Pánské silniční kolo Addict 15 Di2 disponuje revoluční technologií Di2 elektronického řazení SEIS (Shimano Electronic Intelligent System), díky čemuž je řazení ještě rychlejší a přesnější. Jak již název napovídá, závislost na tomto modelu nebude žádným překvapením.

Nadupané silniční kolo SCOTT Addict 15 Di2

ADDICT 15 DI2

Velice lehký a pevný rám tvoří karbonová vlákna typu HMF (hmotnost rámu/vidlice - 860/360 g). Nedílnou součástí na odolnosti a nízké hmotnosti kola je elektronický systém v kombinaci s kvalitními komponenty. Maximální efektivita šlapání je zajištěná technologií Oversized bottom bracket addict

Na testování závodní agresivní geometrie tohoto modelu se podílely týmy ORICA-Bike Exchange a IAM Cycling. Největší výhody pocítíte zejména v náročném stoupání.

ŘADA SCOTT ADDICT V E-SHOPU

 

O výrobci SCOTT

Švýcarská značka SCOTT patří mezi světovou špičku jízdních kol a sportovního vybavení. Každým rokem přichází s nějakým unikátem v podobě nových technologií, inovací a atraktivního designu, na čemž se podílejí samotní vrcholoví sportovci. Kola SCOTT jsou spojována se jmény jako Nino Schurter či Jenny Rissvedsová. V Harfasportu pokrýváme celé portfolio značky SCOTT, pokud tedy patříte mezi milovníky tohoto výrobce, tak jste u nás na správném místě. Mimoto si můžete některé modely průřezem nabídky vyzkoušet v našem testcentru.

Prohlédnout celou nabídku silničních kol scott

Podobné články