zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Rekreační horská kola TREK Skye – optimalizace dámským potřebám

CyklistikaProduktové novinky

Horská dámská kola Skye jsou každičkým detailem navržená speciálně pro ženy, od kontaktních bodů, až po optimalizovanou velikost kol, a zaručují tak zábavnou a dobrodružnou jízdu na trailech.

Rekreační horská kola TREK Skye – optimalizace dámským potřebám

Women Specific Design

Kola WSD neboli Women´s Specific Design jsou přizpůsobená dámským potřebám a ergonomii jak rámem, tak speciálně upravenými komponenty či odpružením přiměřeným dámským parametrům. Pláště najdete 27,5" i 29". Další specifický dámský detail představuje elegantní design sledující moderní trendy. Kromě toho se cyklistky mohou obléknout do oblečků v harmonii s designem kola a vybavit se také WSD doplňky. Vývoj a testování dámských WSD jde ruku v ruce se spoluprací se špičkovými závodnicemi jako Emily Batty, Katie Compton a Bec Henderson.
 

TREK SKYE

Skye řada má všechny zásadní charakteristické rysy, které dělají horská kola TREK oblíbenými. Konkrétně se jedná o Smart Wheels Size, G2 geometrii a doživotní záruku na rámy.

SMART WHEELS SIZE – 27.5", NEBO 29"?

Otázka, zda je pro vás vhodnější 27.5", nebo 29" kolo, je zodpovězena velmi snadno díky Smart Wheels Size.

LEHKÝ HLINÍKOVÝ RÁM

Řada Skye má lehký hliníkový rám, který je zároveň i velmi tuhý a odolný se skvělým posedem, čímž zajišťuje jezdkyni dokonalý komfort.

G2 GEOMETRIE

Genesis 2.0 geometrie je základním kamenem ve skvělé ovladatelnosti 29" kol značky TREK. Revoluční nápad Garyho Fishera, který spočívá v předsazení korunky přední odpružené vidlice, přináší zkrácení stopy kola, což výrazně zlepšuje ovladatelnost. 

DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA

Na všechny rámy TREK je v případě registrace kola poskytována limitovaná doživotní záruka pro prvního majitele. 

prohlédnout rekreační model trek skye sl

 

O ZNAČCE TREK

V současnosti má firma TREK vedoucí pozici v udávání trendů, co se týče vývoje kol. Nabídkou jízdních kol TREK uspokojí všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak závodníky. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektrokola, a speciální kola pro ženy, o kterých se dozvíte více právě zde.

zobrazit nabídku dámských kol trek

Podobné články