zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

POC pro maximální bezpečnost: cyklodres AVIP LIGHT

CyklistikaProduktové novinky

POC přichází s vysoce prodyšným dresem poutavého designu z 3D materiálu, díky němuž budete dostatečně viditelní v provozu.

POC pro maximální bezpečnost: cyklodres AVIP LIGHT

avip

Název AVIP vznikl ze slov: Attention (pozornost), Visibility (viditelnost), Interaction (reakce) a Protection (ochrana). Koncept si zakládá na těchto čtyřech elementech a je podkládán detailním výzkumem vnímání, viditelnosti, barev a kontrastu, komunikace, psychologie, digitálních technologií, aerodynamiky a dalších.

Maximální bezpečnost se pojí s viditelností, která byla navržena ve spolupráci s vědci, již zkoumají, jak se vzájemně ovlivňují barvy, dále materiály, kontrasty, vzory, pohyb a světlo. Moderní technologie jsou využívány pro interakci mezi cyklistou, motoristou a chodcem. Snaží se také podporovat komunikaci s okolím při mimořádných událostech, např. při nouzových situacích. Jádro POC zkušeností spočívá v myšlence jak optimalizovat ochranu jezdce bez ztráty výkonu.

 

Dres AVIP Light

Dres AVIP Light má celorozepínací elastický závodní střih s Mesh vložkami v podpaždí a silikonovými lemy na rukávech a s třemi kapsami na zádech. 3D mesh pletenina umožňuje rychlý odvod potu od těla. Kromě výrazné oranžové barvy disponuje také reflexivními logy.

  • Lehký a prodyšný materiál
  • Síťované panely na bocích 
  • Závodní střih
  • Elastické lemy s protiskuzovou úpravou
  • Elastický lem v pase
  • 3 zadní kapsy
  • Celodlouhý zip
  • Hmotnost 105g

Dres v e-shopu

o značce

POC je mladá (2005) švédská značka se silným posláním: dělat vše, co je v jejích silách, aby zvýšila bezpečnost jezdců a eliminovala důsledky nehod sportovců, což se projevuje pochopitelně zejména u helem, kde zavádí nové standardy. Celý vývoj jde ruku v ruce s precizním testováním, přísnými pravidly a zapojením inženýrských a lékařských specialistů. Zároveň dostává feedback od profesionálních cyklistů. V Harfasportu naleznete jak helmy, brýle, tak oblečení výrobce POC.   

 produkty značky poc

Podobné články