zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

SCOTT Scale pro sportovní nadšence

CyklistikaProduktové novinky

Nová řada SCOTT Scale představuje kombinaci nízké hmotnosti s pohodlím a úsporou energie, a potěší tak každého sportovního nadšence. Použité technologie tlumí vibrace, zajišťují maximální pevnost a tuhost. Mezi modely najdete i speciálně vyvinutá kola pro dámy.

SCOTT Scale pro sportovní nadšence

V ČEM SPOČÍVÁ KOUZLO MODELŮ SCALE?  

Rám u modelů Scale je zbrusu nový, a to od zpracování karbonových vláken po výrobní proces. Přestavěním tak mohly vzniknout kola s naprosto „muší vahou“, (nejlehčí 849 gramů - Scale RC 700 SL ). Jízdní kola SCOTT Scale patří mezi špičková sportovní kola vhodná jak pro pány, tak pro dámy!
Řada 11 modelů Scale 2017 je charakteristická 100 mm zdvihem a koly buď 27,5", nebo 29". Na rozdíl od závodních RC modelů nabízí rámy kompatibilitu s 1- nebo2-převodníkem, pro ještě širší rozsah použití. Vybrat si můžete karbonový (HMF) či hliníkový rám.

„Závodně inspirovaná geometrie tvoří hardtailové kolo, které se už nemůže dočkat, až dojede jako první.“ (SCOTT)

PROHLÉDNOUT NOVINKY SCALE

Technologie SDS2

Technologie spočívající v použití trubek různých tvarů v harmonii se speciálním vrstvením přináší jezdcovo pohodlí díky optimálnímu pohlcení vibrací, a to jak vsedě, tak ve stoje.

Nová karbonová vlákna & technologie EvoLap

Směs velice kvalitních karbonových vláken na všech rámech dodává kolu maximální pevnost v tahu. Konkrétně se jedná o vlákna MR70, YS60 a HR40. Technologie EvoLap spočívá v nápomoci prostřednictvím softwaru, díky čemuž jsou vlákna rozvrstvena do dokonalosti. 

Optimalizace rámu

Náboje Boost mají schopnost zvýšit tuhost a zvětšit oblast průchodu pneumatiky rámem, na čemž nový rám Scale staví. Přizpůsobeno je tomu také umístění převodníku.

Atraktivní dámská řada Contessa Scale

SCOTT myslí při navrhování modelů také na ženy, což dokazuje speciálně vyvinutá řada v dámské geometrii a ergonomii - Contessa Scale. Řada uspokojí jak sportovkyně tělem i duší (Contessa Scale RC), tak cyklistky, které jezdí jen pro zábavu. POZOR! Kromě dámské geometrie kol atraktivního designu  se mohou cyklistiky vybavit elegantními doplňky a obléknout se do slušivých oblečků, a to vše samozřejmě sladěné do různých barevných kombinací  ke kolu!

DÁMSKÉ SCALE MODELY 2017

NOVÁ ŘADA RC SCALE 

Pro závodníky přichází Scale také s úplně novým rámem, který najdete u 4 modelů RC, u nichž byla použita karbonová vlákna HMX-SL, což je převratná novinka mezi horskými koly! 

O ZNAČCE

Švýcarská značka SCOTT patří mezi světovou špičku jízdních kol a sportovního vybavení. Každým rokem přichází s nějakým unikátem v podobě nových technologií, inovací a atraktivního designu, na čemž se podílejí samotní vrcholoví sportovci. Kola SCOTT jsou spojována se jmény jako Nino Schurter či Jenny Rissvedsová

ZAVÍTEJTE DO TESTCENTRA!

V Harfasportu naleznete nejrůznější modely z řady SCOTT Scale.
Potřebujete si kolo pořádně vyzkoušet? Žádný problém, u nás v testcentru si zapůjčíte širokou škálu SCOTT modelů. 

NAVŠTÍVIT TESTCENTRUM

Podobné články