zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Novinka: pánské RACE oblečení od švýcarského Stöckli!

Produktové novinkySjezdovky

Precizní švýcarská výroba založená na dlouhodobém testování materiálů v terénu - to představuje značka Stöckli. Zcela nové použité materiály přináší maximální funkčnost, smysl pro design a vysoký komfort. Vybírat u nás můžete zcela nově pánské oblečení řady race line!

Novinka: pánské RACE oblečení od švýcarského Stöckli!

Navržené ve Švýcarsku, oblíbené po celé Evropě

Stöckli oblečení vysoké kvality bylo inspirováno nejnovějšími trendy, přičemž tento rok Stöckli kompletně změnil dosud používané materiály s cílem maximální prodyšnosti, perfektní flexibility a hebkosti. Nová kolekce se tak může pyšnit špičkovou kvalitou, vysokým komfortem a detailním zpracováním.

Testováno v terénu

Stöckli vývojářský a návrhářský tým své produkty testuje bezpočet dnů ve sněhových podmínkách, díky čemuž vybírá nejodolnější materiály, které vám zaručí nejlepší kvalitu.

Cool styly pro profi sjezdaře:

 

Race Line

  • Jste lyžař tělem i duší, ale chcete kromě maximálně funkčního oblečení také skvělý design, nejlépe inspirovaný závodníky? Vybírejte z řady závodního oblečení od Stöckli! Barvy jsou vždy laděny podle aktuálního barevného výběru ve Světovém poháru. Kalhoty perfektně sedí díky odnímatelným šlím a silikonovým pruhům.
  • V dámské kategorii Race line se Stöckli soustředí na maximální pohodlnost během celodenního lyžování. Hlavním krokem pro pohodlí je udržování a celková regulace tepla, což je zajištěno díky novým materiálům jako např. Scholler PCM.

PÁNSKÁ RACE ŘADA V E-SHOPU

Scale Line

  • Oblečení řady Scale Line propojuje elegantní styl se sportovním designem. Zaměřuje se také na příjemnou hebkost na dotek a volí zejména přirozené jemné barvy. Zároveň vás nechá oblečení vyzdobit barevnými zipy, abyste mohli mít pokaždé obměněný outfit. Kalhoty mají oproti závodním modelům širší střih. Některé jsou vybaveny vynímatelným chráničem ledvin, jenž je individuálně nastavitelný pomocí tlačítek.

Leisure Line

  • Stöckli nově představil volnočasové módní zimní oblečení, kde se v letošní kolekci objevují námořnické, bordó, šedé a hnědé barvy. Ani zde výrobce nezapomíná na vysokou funkčnost.

O ZNAČCE 

Švýcarská značka Stöckli se zrodila roku 1935, kdy představila ručně vyráběné dřevěné lyže truhlářem Josefem Stöcklem. Jako jedna z mála se vymanila z vlivu konkurence nadnárodních podniků a udržela tak svou tradici. Sortiment značky Stöckli nechybí na mistrovstvích světa, olympijských hrách a dalších profesionálních závodech. Od roku 1996 kromě lyží nabízí i jízdní kola, jež sama navrhuje a montuje.

STÖCKli v e-shopu

Podobné články