zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Silvini TOP kolekce ve spolupráci s Roman Kreuziger cycling academy

CyklistikaProduktové novinky

Ty nejkvalitnější funkční materiály v kombinaci s moderním designem a sportovním střihem. To je SILVINI TOP kolekce, na které výrobce Silvini usilovně pracoval společně s Roman Kreuziger cycling academy.

Silvini TOP kolekce ve spolupráci s Roman Kreuziger cycling academy

CYKLO OBLEČENÍ NEJVYŠŠÍ KVALITY

Všechny produkty prošly náročným testováním a tou nejpřísnější kritikou. Cyklovložka od italské firmy Elastic Interface je tím nejlepším, co můžete svým hýždím dopřát.

cyklistický dres Silvini Stelvio

Pánský cyklistický dres úzkého a anatomického střihu se třemi kapsami. Je vyroben z pružného materiálu, má prodloužené rukávy řezané laserem, dlouhý kostěný zip, prodloužená záda a reflexní prvky.

 

koupit dres silvini stelvio

 

cyklistický dres Silvini Varano

Pánský zateplený cyklo dres úzkého a anatomického střihu se třemi kapsami. Je vyroben z pružného a zevnitř zatepleného materiálu. Má dlouhý kostěný zip, prodloužený zadní díl, prodloužené rukávy řezané laserem a reflexní prvky.

 

koupit dres silvini varano

 

CYKLISTICKÉ KALHOTY SILVINI GAVIA

Pánské cyklo kalhoty top kvality. Cyklovložka od firmy Elastic Interface je designována pro extrémní zátěž - více než sedmihodinové vyjížďky. Laserem řezaný lacl doplňuje dokonalý komfort.

 

KOUPIT KALHOTY SILVINI GAVIA

 

 

cyklistická bunda silivni montilio

Pánská extrémně lehká cyklo bunda je z větruvzdorného materiálu Windbreaker WR. Bunda je snadno sbalitelná do malého sáčku a můžete ji tak mít u sebe při každé příležitosti. Váha je pouhých 58,9 g.

 

koupit bundu montilio

 

CYKLISTICKÁ VESTA SILVINI TENNO

Pánská extrémně lehká cyklo vesta je z větruvzdorného materiálu Windbreaker WR. Vesta je snadno sbalitelná do malého sáčku a můžete ji tak mít u sebe při každé příležitosti. Váha je pouhých 47,2 g.

 

KOUPIT VESTU SILVINI TENNO

 CYKLISTICKÉ DOPLŇKY Z KOLEKCE 2020

KOUPIT DOPLŇKY 

Podobné články