zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Silniční cyklovyjížďky

CyklistikaPROBĚHLOVýlety

Poznejte základy jízdy v pelotonu, užijte si jízdu ve skupině, zvyšte svůj výkon, nebo se pojďte prostě jenom projet s námi! Letos jsme nově zařadili do našich akcí společné jízdy na silničním kole!

Silniční cyklovyjížďky

vyrazte na silniční švihy

Odpolední středeční jízdy sportovnějším tempem pro závodníky i pohodové vyjížďky pro nadšené cyklisty! To jsou silniční vyjížďky Harfasportu. 

Neradi jezdíte sami a ještě jste nenašli další nadšence do silniční cyklistiky? U nás je jich spousty! Tempo, délku a náročnost trasy přizpůsobíme vždy složení skupiny, tak aby si každý účastník jízdu užil! 

TERMÍNY, Místo a čas startu

Silniční vyjížďky pro vás budeme pořádat pravidelně ve středu po celý červen. Těšit se můžete na 2 - 2,5 hodinové vyjížďky, při kterých najedeme okruh cca 60 - 70 km. Již nyní si můžete zapsat do kalendáře:

  • 15. 9. 2021
  • 22. 9. 2021

Místo startu i cíle: Prodejna HARFASPORT, Českomoravská 41, Praha 9

Čas startu: každou středu v 16:00

Naše vyjížďky vede jeden z našich odborníků a nadšenců do cyklistiky, který vám případně poradí s výběrem z celého cyklistického sortimentu - jízdní kola, cyklistické oblečení, tretry, helmy a další doplňky.

Termíny a přihlášky

Pro přihlášení na silniční vyjížďky prosíme vyplňte krátký rezervační formulář.

PŘIHLÁSIT SE

Podobné články