zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Trailový kemp pro celou rodinu 7. srpna 2021

CyklistikaPROBĚHLOVýletyWorkshop

Pojeďte s celou rodinou na náš bajkový kurz zaměřený na rozvoj techniky pro děti od 8 let i pro dospělé! Na akci se naučíte číst terén a získáte jistotu v technice jízdy. Kurzy probíhají individuálně – zvlášť pro dospělé a zvlášť pro děti, díky čemuž se vy i vaše děti odnesete z celodenního trailového ježdění maximum. Posunete své hranice a po kempu si budete užívat traily a nové možnosti ježdění všichni společně. Počet účastníků ve skupinách je omezen, abychom mohli všem věnovat náležitou pozornost.

Trailový kemp pro celou rodinu 7. srpna 2021
Kdy a kde kemp pRO DĚTI OD 8 LET A DOSPĚLÉ proběhne?
V SOBOTU 7. 8. 2021
Program: 9:30 - 15:00/16:00 (s pauzou na oběd)
místo srazu: Lhotecká 6, 541 01 Trutnov - Lhota (lhotecká hospoda)

přihlásit se na kemp

PRO KOHO Je KEMP URČENÝ?

vyrazte s dětmi 7. sprna 2021 na trailový kemp s certifikovanými instruktory z Harfasportu
  • Kemp je vhodný pro rodiče s dětmi od 8 let (záleží na dovednosti dítěte), kteří chtějí trénovat techniku jízdy a díky tomu se cítit jistější v terénu. Je možné přihlásit pouze děti a vy si můžete během doby, kdy budou jezdit, naplánovat vlastní program.
  • Kurzy probíhají odděleně - speciální bajkový kemp pro děti a bajkový kemp pro dospělé. Je to z důvodu, aby děti nebyly pod vlivem rodičů a učily se traily sjíždět samy. Zároveň, aby se i rodiče plně soustředili na svou techniku jízdy. Obě skupiny se tak učí trailovému ježdění efektivněji. 
  • Kemp je primárně určen začátečníkům a mírně pokročilým, pokud se však najdou již pokročilejší bajkeři, není problém kemp přizpůsobit individuálně, aby se s námi nenudili a rovněž se něco nového naučili. Cílem je, aby si každý jezdec či jezdkyně z kurzu odnesl/a maximum  – proto také techniku trénujeme v menších skupinách (dětský kemp: 6 dětí, dospělý kemp: 8 účastníků).

MÍSTO TRAILOVÉHO KEMPU

Bike resort Trutnov Trails neboli TT nabízí terény a překážky pro všechny úrovně ježdění. Cca 22 km stezek se nachází ve východním předhůří Krkonoš v krásných lesích v oblasti Čížkových kamenů a Jestřebích hor. Resort je jedinečný hlavně v tom, že se jednotlivé sekce během výuky dají projíždět dokola, takže si jezdci procvičí probírané prvky vícekrát, aniž by se vyčerpávali v dlouhých výjezdech. Namísto umělých překážek se jezdci učí v reálných pasážích trailů, kdy instruktoři pro nácvik vybírají bezpečné sekce s možností dopomoci a záchrany.

VE ZKRATCE O TRAILECH

Traily jsou sítě terénních stezek pro horská kola propletené v lesích, mezi skalami, v kopcovitém terénu. Stezky jsou většinou jednosměrné, takže nehrozí riziko střetnutí se stoupajícím jezdcem při rychlé jízdě dolů. Terénní stezky dolů jsou pak různých obtížností, od lehkých cest přes lávky, kořeny a klopené zatáčky po prudké sjezdy přes kameny a skály, takže si na své přijde každý od začátečníka po experta.

obsah trailového kempu

Těšit se můžete na pestrý program, díky kterému zdokonalíte techniku jízdy

 
Co se kempu naučíte?
  • Kontrola rychlosti, brždění, šlapání
  • Pozice a rovnováha
  • Načasování
  • Čtení terénu
  • Zatáčení
  • Práce s tlakem
  • Přejezd nerovností
  • Sjezd prudších pasáží

CO VZÍT S SEBOU NA BAJKOVÝ KEMP

  • Dospělí: servisované horské kolo s odpruženou vidlicí – nejlépe celoodpružené s teleskopickou sedlovkou (případně možnost schovat sedlovku dovnitř), preferujeme platformy 
  • Děti: seřízené horské kolo v dobrém stavu
  • Cyklistická přilba (povinná)
  • Batoh se svačinou a pitím
  • Doporučujeme i celoprstové rukavice, chrániče kolen a loktů

JAK SE PŘIHLÁSIT

Pro přihlášení prosíme vyplňte krátký přihlašovací formulář a zašlete peníze na níže uvedený účet.

CENA KEMPU: 1 500 Kč / osoba

*Cena kempu je stejná pro děti i dospělé.

Platba převodem. Prosíme, vyplňte všechny požadované údaje:

Číslo účtu: 2745468002/5500

Variabilní symbol: 07082021

Poznámka: Vaše příjmení

přihlásit se na kemp

kontakt

V případě dotazů kontaktujte instruktorku kempu Alžbětu Chmelovou, která bude mít na starost dětský kurz. 

Tel. č.: 778 767 202

Email: achmelova@seznam.cz

Kurz pro dospělé povede instruktor a vedoucí oddělení služeb Harfasportu Vladimír Mládek.

 

Neváhejte a pojeďte s námi pilovat techniku jízdy. Užijeme si spoustu zábavy na trailech :-).

Podobné články