zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Nová kolekce Kjus na prodejně

Produktové novinkySjezdovky

Nová kolekce lyžařského oblečení legendární značky Kjus pro sezónu 2023/2024 je u nás na prodejně. Podívejte se na vybrané sety v naší fotogalerii.

Nová kolekce Kjus na prodejně

Kjus

Zamilujte se do švýcarského lyžařského oblečení Kjus. Vše od prvního návrhu až po poslední steh je perfektně promyšlené, tak abyste se na svahu cítili vždy skvěle. Za každého počasí.

Oblečení vyniká funkčností, vyladěnou konstrukcí a důrazem na high-tech materiály. A samozřejmě elegantním designem. Značku založil v roce 2000 olympijský vítěz, sjezdař Lasse Kjus.

Oblečení testují aktivní sportovci, a podílejí se tak na jeho vývoji. Značka je důkazem, že kvalita a vzhled mohou jít ruku v ruce. O oblíbenosti svědčí, že kolekce se prodávají ve více než 30 zemích. Ať už hledáte dámské či pánské prémiové oblečení na lyže, s Kjus nešlápnete vedle. A je jedno, jestli jste profesionální lyžař nebo hledáte vysoce funkční oblečení na pohodové sjezdování.

Nadchne vás také dětské rostoucí oblečení, u kterého můžete prodloužit rukávy i nohavice až o 5 centimetrů. Takže vaše ratolest nemusí mít každý rok novou výbavu, Kjus poroste s ní.

Vybírat ze značky Kjus

Podobné články