1. května máme otevřeno od 10 do 19 hodin

HEAD Formula: Nazujte jedny z nejrychlejší lyžařských bot

Produktové novinkySjezdovky

Technologická dokonalost. Dechberoucí design. Vášeň pro zimní sporty. Vstupte do světa HEAD, a přidejte se tak mezi největší světová jména poli sjezdového lyžování. Výkladní skříní je kolekce lyžařských bot Formula.

HEAD Formula: Nazujte jedny z nejrychlejší lyžařských bot

Přes 70 let na trhu a stále mezi nejlepšími. Za úspěchem stojí inovace

HEAD působí na poli sjezdového lyžování již od roku 1950, kdy představil přelomové laminátové lyže, které změnily sportovní svět. Mezi ambasadory značky patří olympijská vítězka Corinne Suter, držitel velkého křišťálového globu Alexis Pinturault a další špičkoví sportovci.

Za úspěchy závodního týmu stojí prvotřídní vybavení s důrazem na inovace, tak aby byl Head vždy o krok před konkurencí.

Lyžáky HEAD Formula jsou chytrou kombinací výkonu a pohodlí

A protože prémiové vybavení si zaslouží úplně každý, HEAD přetavil své zkušenosti s výrobou nejrychlejších bot na okruhu a představil kolekci Formula. A jsou to sakra dobré boty, jak říká jejich motto.

  • maximální výkon
  • anatomické tvarování
  • ultimátní komfort

Díky technologii Easy Fit se lyžáky pyšní dokonalým tvarem v nejkritičtějších oblastech kolem kotníku a na patě. Technologie Form Fit pak umožňuje přizpůsobit plastovou skořepinu na míru vaší noze. Perfektně padnoucí boty jsou zkrátka rychlejší, spolehlivější a ovladatelnější. Samozřejmostí je optimální tuhost a materiály, které pohlcují vibrace – tak abyste na sjezdovce mohli strávit klidně celý den.

Nechybí ani legendární 4přezkové zapínání Spineflex nebo rozšířená špička poskytující prostor a oporu prstům.

Bonusem je pak Grip Walk, díky kterému se vám bude příjemně nejen lyžovat, ale také chodit – jen tak se totiž nesmeknete.

Vyberou si páni i dámy

U pánských modelů můžete volit ze 2 možností – základní varianta má 100milimetrové kopyto a modely RS 98milimetrové kopyto. Dámské boty jsou pak uzpůsobené tvaru ženské nohy, tak aby poskytly přesně tu potřebnou kombinaci výkonu a pohodlí.

Na lyžařských botách záleží

Milujete rychlost? Chcete si užít každý oblouk? Pak se neobejdete bez lyžáků, na které se můžete spolehnout. Když nemáte správné boty, nezachrání vás totiž ani nejlepší lyže na světě. Head Formula vás podrží za každé situace a zajistí perfektní přenos síly – a je jedno, jestli se chystáte na závody nebo vás čeká víkendová lyžovačka.

Lyžáky head

Jak vybrat perfektní lyžáky?

 

Podobné články