zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Oslavte 100 let Völkl s exkluzivní limitovanou edicí lyží

Produktové novinkySjezdovky

Völkl přivítal stoleté jubileum, a rozjíždí to ve velkém stylu. Lyže Racetiger SL a M6 Mantra nyní pořídíte také v luxusní edici 100 Years LTD. Světlo světa spatřilo přesně 1923 kousků od každého modelu, což z těchto lyží dělá exkluzivní kousek do sbírky.

Oslavte 100 let Völkl s exkluzivní limitovanou edicí lyží

A s nadšením můžeme prohlásit, že jsme jedním z mála prodejců, kde tyto výjimečné lyže zakoupíte.

Racetiger SL 100 Years LTD Edition: Legendární klasika v novém kabátu

Když v roce 1967 vstoupily na trh lyže s pruhy připomínajícími zebru, sportovní průmysl si ťukal na čelo. Jenže lidé byli nadšení a z lyží se stal hit. Limitovaná edice Racetiger SL 100 Years posunula design modelu ještě o level výše – zaujme úchvatnou kombinací černé klasiky a neonových pruhů.

Jestli patříte mezi sportovní lyžaře s vášní pro krátké poloměry zatáček, zamilujete se na první dobrou. Tyto lyže mají vůbec nejradikálnější rádius v celé kolekci Völkl. Takže pokud rádi střídáte rychlé oblouky a chcete lyže, na které se můžete 100% spolehnout, našli jste je.

M6 Mantra 100 Years LTD Edition: Výjimečný výkon do každého terénu

Střídáte upravené sjezdovky a terén? Tyto lyže se zrodily přímo pro vás. M6 Mantra je vůbec nejprodávanější model Völkl v USA, a není se co divit. Vyniká špičkou protkanou karbonovými vlákny (technologie Tailored Carbon Tips) nebo například titanalovým rámem po obvodu lyže (technologie Tailored Titanal Frame).

Pro limitovanou edici si designéři připravili skutečnou libůstku – svrchní vrstva je průhledná, takže vidíte vše. Dominantním prvkem je pak dřevěné jádro kontrastující s titanalovým obalem.

Exkluzivita edice dělá z lyží investiční záležitost

Jestli rádi vystupujete z davu, budete nadšeni. Každé lyže jsou originál. Na každých je plaketa s unikátním výrobním číslem – od 1 do 1923, což symbolizuje rok vzniku značky Völkl. Na desce vázání pak naleznete stylové logo „100 Years“. A když se podíváte na skluznici, zaujme vás více než 125 podpisů. Tolik lidí je totiž potřeba na výrobu každé lyže, a právě tato jména se podílela na tvorbě té vaší.

Limitovaná edice ke 100 letům značky Völkl překračuje vnímání lyží jako spotřebního produktu. Kolekce vám otevře dveře do světa luxusu, vstupte dovnitř.

KOUPIT SI JE

VŠECHNY LYŽE VÖLKL

Podobné články