1. května máme otevřeno od 10 do 19 hodin

Probuďte v sobě závislost na lyžích Salomon Addikt Pro

Produktové novinkySjezdovky

Jestli jste se těšili, jaké novinky přinese letošní zima, Salomon nezklame. Lyže Addikt Pro nadchnou rekreační i sportovní lyžaře. Jsou to hravé slalomky, co se neztratí ani na měkčím sněhu.

Probuďte v sobě závislost na lyžích Salomon Addikt Pro

Designovka zrozená pro bezchybně vyjeté oblouky

Svištět si sjezdovkou, projíždět jeden perfektní oblouk za druhým a střídat různé délky, zrychlovat... Na tom by se jeden stal závislým, že? Lyže Salomon Addikt Pro jsou zkrátka návykové, jak svědčí jejich název.

Základem je radikální a sportovně laděný vzhled. Dominuje bílá, která postupně přechází v barevnou smršť vycházející ze soutěžní vlajky Salomonu. Tím designéři vzdávají hold závodnímu odkazu značky. Lyže pak zakončuje vykrojená patka.

Nejvíce si lyže užijete na pevné, urolbované, sjezdovce, kde zatočíte prakticky na pětníku. Díky měkčí flexi jsou však výtečné také na rozježděném povrchu. Jestli milujete carving a baví vás hrát si s oblouky, Salomon Addikt Pro je volba číslo 1.

Pro koho nové Addikty vlastně jsou?

Na lyžích je unikátní, že mají potenciál nadchnout široké spektrum lyžařů:

  • Díky perfektní ovladatelnosti a stabilitě dodají jistotu rekreačním lyžařům.
  • Pokročilé lyžaře nadchne hravost lyže a její rychlé reakce.
  • Lyžařští instruktoři ocení, že na lyžích můžou svěřencům vše ukázat.

Při našem lyžařském kempu a testu lyží v Söldenu v listopadu 2023 lyže zajel Štěpán Koudela, majitel lyžařské školy Snowlines v Söldenu. Co na ně říká?

 

Technologie kombinují závodní a rekreační svět

Lyže jsou geniální v tom, že disponují nejnovějšími technologiemi, přesto ledacos odpustí. Základ tvoří celodřevěné jádro z topolu vyztužené 2 pláty titanalu. Ze závodního světa si pak lyže vypůjčily technologii Salomon Blade, která napomáhá plynulému průhybu lyží a sází na ni jedni z nejrychlejších lyžařů světa.

Motion Tail v podobě vykrojené patky zvyšuje její pružnost o 5 %. V praxi to znamená, že lyže se chovají citlivě a při vyjíždění z oblouku nevyžadují 100% perfektní techniku. Carving nikdy nebyl snadnější a zábavnější.

Třešničkou na dortu je, že Salomon při výrobě lyží používá udržitelné materiály – bočnice jsou z recyklovaného plastu.

Rozjeďte to s těmi pravými lyžemi

Tyto lyže mají jediné poslání – užít si každý oblouk. A k tomu jsou dokonalé. Umí ostré a krátké zatáčky, umí rychlé a dlouhé oblouky. Poradí si s pevným i měkkým povrchem. Každé lyžování je skvělým zážitkem, a je jedno, na jaké úrovni jezdíte.

Popadla vás touha propadnout závislosti zvané Salomon Addikt Pro?

Všechny lyže Salomon 

 

 

Podobné články