zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Nazujte revoluční lyžáky Lange Shadow a ukažte soupeřům záda

Produktové novinkySjezdovky

Jestli má nějaká značka vítězství nesmazatelně zapsané ve své DNA, je to právě Lange. Jako první vyrobila lyžáky s plastovým skeletem a jako první přizpůsobila lyžařskou obuv na míru ženám. Na stupně nejvyšší míří i nyní – propojila se totiž s dvorním návrhářem Ferrari, společností Pininfarina. Co se stane, když se protne svět formule 1 a závodního lyžování?

Nazujte revoluční lyžáky Lange Shadow a ukažte soupeřům záda

Přes 60 let na trhu a pořád o krok před konkurencí

Historie značky Lange se píše již od roku 1963. Seznam inovací by vydal na samostatný článek. Za zmínku stojí například použití přezek jako zapínacího systému nebo vnitřní botička se samotvarovatelným materiálem v oblasti kotníku, což posléze převzal celý lyžařský průmysl.

Lange se hřeje na výsluní, sbírá umístění ve Světovém poháru a rozhodně neusíná na vavřínech. Ve svém týmu má nejen profesionální lyžaře a špičkové designéry, ale také prvotřídní vývojáře. Každá nová řada lyžařských bot si bere to nejlepší z minulé edice, a posouvá laťku ještě o level výše. A žhavou novinkou je kolekce Lange Shadow.

Posedlí dokonalostí

Představte si lyžařskou botu, která se vám dokonale přizpůsobí. Která nabízí perfektní přenos síly do lyží, přesto je tak pohodlná, že vám nevadí mít ji na nohou několik hodin.

  • Základem výkonu je jádro Dual Core. Pevnější plast obepíná měkčí vnitřek, takže jádro se při jízdě aktivně stlačuje a roztahuje – tak aby bota reagovala takřka na myšlenku. Jestli hledáte perfektní ovladatelnost a nechcete, aby byť jen minimum energie vložené do lyžování přišlo nazmar, ty pravé boty máte přímo před nosem.
  • Neméně důležitý je perfektní tvar lyžáků, výkon a komfort jdou totiž ruku v ruce. Lange dokazuje, že i v tuhých a výkonných botách se můžete cítit skvěle. Vybírat můžete ze 3 šířek skeletu a více než 50 vložek.
  • U mnohých přezkáčů narazíte na drobnou nepříjemnost v podobě toho, že se špatně nazouvají a vyzouvají. Do lyžáků Lange vklouznete jedna dvě, mají totiž speciálně tvarovou vložku v oblasti nártu.

Lyžařské boty Lange Shadow přidají až 26 % výkonu

Být lepší, rychlejší, výkonnější a vydávat stále stejné úsilí? To zní jako sen. Díky Lange Shadow je to realita, jedná se o první lyžařské boty se systémem s asistencí výkonu. Za revolucí stojí využití pákového efektu, místo běžných fixních bodů. Takže místo abyste se opírali do bot pouze horní částí holeně, využijete holeň celou a zlepšíte přenos energie i síly. Až o 26 %.

Vyzkoušejte sami, tato sezóna bude vaše.

Lyžařské boty Lange

Náš tip: Jak vybrat perfektní lyžáky?

Podobné články