zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Toni Sailer: Když se lyžařské oblečení stává uměním

Produktové novinkySjezdovky

Toni Sailer je synonymem zimního luxusu. Každoročně uvádí na trh novou kolekci, která udává trendy v lyžařském světě. Jestli se rádi pohybujete v záři reflektorů a chcete oblečení, které vyhoví těm nejnáročnějším požadavkům, jste na pravém místě.

Toni Sailer: Když se lyžařské oblečení stává uměním

Značka nese odkaz olympijské legendy

3 zlaté medaile z Olympijských her z roku 1956. Král sjezdu, slalomu i obřího slalomu. Toni Sailer se stal v pouhých 21 letech lyžařskou legendou.

Jeho odkaz se rozhodl v roce 2024 oživit Hans Taubenberger, když založil exkluzivní německou značku lyžařského oblečení nesoucí jméno ikony. Toni Sailer je představuje dokonalou symbiózu dechberoucího designu a výjimečné funkčnosti. Oblečení se zrodilo pro rychlost na svahu stejně jako pro módní přehlídky.

Kompromisy ve světě Toni Sailer neexistují. Dokonalost ano

Toni Sailer je ukázkou ruční práce. Perfektní je každý střih, každý steh, každý detail. Oblečení kombinuje high-tech materiály a přírodní merino vlnu. Odolá větru i dešti, přesto je prodyšné. Vlhkost k vám nepronikne ani skrz švy. Samozřejmostí je také padnoucí střih s podílem strečových materiálů, tak abyste si užili sjezdování naplno. Výroba jedné bundy zabere i 1.000 minut, tedy přes 16 hodin.

  • řemeslná výroba až z 80 %
  • neviditelné lepené švy
  • 4směrně pružné materiály
  • prémiové zateplení
  • krystaly Swarovski

Kolekce 2023/2024 posouvá design ještě o level výše

Nejnovější kolekce vyniká elegancí. Umí být odvážná v barvách – nadchnou vás například oranžové nebo červené lyžařské kalhoty. A nevyhýbá se ani klasice v podobě černé s výjimečným pigmentem. Design je čistý a jednoduchý, vyhýbá se okaté okázalosti. Na každém kousku naleznete decentní logo Toni Sailer s typickým kamzíkem na jednobarevném pozadí.

Na lyže vás oblékne kompletně od spodní až po svrchní vrstvu a nechybí ani doplňky jako kožešinový límec nebo stylový kulich. Vyberou si páni i dámy.

Objevte svět zimního luxusu v podobě oblečení Toni Sailer.

TIP: JAK VRSTVIT OBLEČENÍ NA SJEZDOVKU?

LYŽAŘSKÉ OBLEČENÍ

 

Podobné články